AUDICIÓ JAZZ / FLAMENC. A càrrec del músic Javier Vaquero

AUDICIÓ JAZZ / FLAMENC.
A càrrec del músic Javier Vaquero.
Com adaptar estàndards del jazz des de la perspectiva flamenca.

La AUDICIÓ MUSICLAB a càrrec del músic Javier Vaquero ens va presentar diferents recursos per adaptar arranjaments musicals per a fusionar el jazz i el flamenc. Durant gairebé una hora vam poder accedir a la tasca de la re interpretació d’estàndards de la música moderna des d’una perspectiva flamenca. Els aspectes bàsics de la sessió es van centrar en les tècniques de la guitarra, en la comprensió dels ritmes i en l’adaptació de l’harmonia per quadrar les melodies en compassos d’amalgama.

Javier Vaquero ens va presentar les bases del que serà el seu proper treball discogràfic, que ara mateix està en plena gravació, i espera estar en el mercat en els pròxims mesos.

El seguiment en línia de la sessió va tornar a complir les expectatives de Musiclab. En definitiva, una nova audició basada en la cocultura, connexió entre cultures en igualtat, analitzant els elements musicals fonamentals dels estils, desenvolupant els elements d’un discurs artístic obert, a partir dels ponts que generen els llocs culturals comuns.



Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>