Tercera sessió pedagògica MUSICLAB 2011

El baix dins d’un repertori vocal

amb Jordi Franco i Laura Jorda.

Musiclab desenvolupa la tercera sessió interactiva de la programació 2011 amb la participació dels alumnes del Centre d’Arts de Hospitalet de Llobregat i un grup d’alumnes de l’Escola de Música de Sant Vicenç dels Horts que van acudir al IE Bellvitge i a l’Auditori Molí dels Frares respectivament. El baixista Jordi Franco i la cantant Laura Jordan, artistes habituals en moltes sessions d’enregistrament i membres de formacions de directe d’artistes de primer nivell nacional i estatal, ens van mostrar que amb quatre cordes i una magnifica veu podem recorre un ampli ventall de músiques que van del Pop al Blues.

Els artistes van interpretar peces musicals d’un repertori plaga’t de sentiment i d’improvisació. Una sessió repleta d’experiència i humilitat que van gaudir tots i totes els/les asistents de la sessió des dels centres participants. La sessió va ser, com es habitual, emesa en streaming en rigorós directe, emissions que cada cop son més visualitzades des del bloog de Musiclab, el que mica en mica consolida les sessions pedagògiques del MUSICLAB com un contingut d’interès i de visualització d’artistes.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>