MUSICLAB CO 2011

El projecte Musiclab, enfocat a la innovació i l’experimentació musical per al desenvolupament d’eines creatives, està preparant una jornada de creació musical compartida que tindrà lloc el proper 30 de juny.

El resultat serà la creació i gravació, amb els participants inscrits, d’una peça musical i un vídeo amb imatges prèviament seleccionades per a l’ocasió.

L’activitat s’emmarca en el laboratori de creació compartida que lidera Musiclab, l’objectiu és desenvolupar noves estratègies de creació col laborativa. La creació musical compartida ofereix la possibilitat de desenvolupar experiments creatius on posar en comú la intuïció personal dels artistes des d’una perspectiva col.lectiva i compartida.

Les accions del laboratori de creació Musiclab plantegen la possibilitat de generar un format creatiu musical amb els membres de la comunitat Musiclab, perquè aquests tinguin la possibilitat d’expressar-dins de les possibilitats tecnològiques que ofereix el Citilab com a incubadora de noves expressions artístiques.

Tot aquell que vulgui col.laborar en l’esdeveniment, només ha d’enviar un correu electrònic a musiclab.citilab @ gmail.com indicant nom, adreça de correu electrònic i instrument que toca.

Diferents col.lectius artístics de Granda han fet una primera fase del projecte enviant àudios i imatges perquè els artistes que acudeixin a la jornada puguin implementar amb la seva creació els continguts.

Col.laboren. CUESTABAJO y PORLASCALLESDEGRANADA


Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>