MUSICLAB COL.LABORA AMB EL SEMINARI INTERNACIONAL DE “CAJÓN” I PERCUSSIÓ IX.

Musiclab ha realitzat amb èxit la Master / Class interactiva amb Perú.

En la sessió els assistents al Seminari Internacional de Cajón i Percussió realitzat a Sant Boi de Llobregat, a l’equipament municipal de Can Massallé, organitzat per l’Associació Cultura F. Els assistents van poder accedir a l’exposició que el músic Joan Medrano Cotito des del Perú va realitzar dels diferents ritmes de la cultura afroperuana. La sessió formava part d’una sèrie de Màster / Class realitzada per alguns dels millors percussionistes de l’Estat. En el programa s’incloïen activitats infantils i exhibicions musicals centrades en el calaix per mostrar la versatilitat d’un instrument que en pocs anys està experimentant una evolució tècnica i artística que pot ser considerada la major progressió que ha efectuat un instrument en els últims temps.

Amb aquesta sessió, Musiclab demostra que els continguts live online utilitzant tècniques de vídeo-conferència poden establir connexions intercontinentals per aplicar-los a projectes coculturals.


Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>