Primera sessió pedagódica interactiva BATERIA

Primera sessió pedagógica interactiva de la programació MUSICLAB 2011.
Activitat pedagògica musical live online participaciva

La primera sessió Musiclab 2011 és desenvolupa sense cap problema i amb un alt grau de satisfacció de l’equip de producció Musiclab i els assistents a la sessió. La connexió des del plató del Musiclab ubicat a Citilab (Cornellà) és va realitzar amb la sala Salamandra de L’Hospitalet amb la participació d’alumnes de percussió de la xarxa casadelamúsica de l’Hospitalet conjuntament amb els alumnes del Centre d’Arts del mateix municipi.

La sessió va tenir com instrument principal la bateria. Sergio Ramos Cebrián va desenvolupar diversos patrons rítmics partint del treset de corxeres i recollint algunes de les formules rítmiques de la música tradicional de la mediterrània per exportar, inspirar i suggerir maneres per aplicar aquest ritmes des de la bateria.
Els assistents van gaudir d’un hora de música i ritme amb una la possibilitat real de participar activament, tenint la oportunitat de poder practicar des de la seva els ritmes suggerits amb instruments de percussió. La prova de l’èxit d’aquesta nova prova experimental en noves formes de pedagogia musical és que el comentari més repetit va ser la rapidesa en que van pasar 60 minuts d’experiència musical amb xarxa de live online participativa.

Musiclab prepara les properes activitats. Dijous 10 de Febrer laboratori de creació en xarxes live online. Propera sessió pedagògica 24 de Febrer Aleix Tobies “percussió Ibèrica”.


Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>