MUSICLAB col.labora amb el Festival ALTAVEU

Jornada a Musiclab del projecte Altaveu Emergent

Musiclab col·labora activament en la realització del continguts audiovisuals per al Festival ALTAVEU.

La inauguració d’un nou espai dins del Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat, l’Altaveu emergent ha servit per proporcionar a grups musicals de la comarca l’oportunitat d’endinsar-se en el terreny de la producció audiovisual. Un dels objectius del projecte ha estat fomentar l’ús de les noves tecnologies en el desenvolupament de projectes musicals de grups i col·lectius del territori.


Musiclab a proporcionat les eines i recursos humans necessaris per a la creació, producció i realització artística dels vídeo/clips dels grups musicals participants. La culminació del projecte ha estat l’emissió del treball realitzat dins del Festival Altaveu en tots els escenaris del Festival.
El resultat ha estat una experiència participativa molt interessant on destaca la qualitat artística del resultat obtingut. Més de mig centenar de participants han treballat directament en el projecte des del mes de Julio fins a principi de Setembre, data límit per al lliurament i exhibició dels vídeos realitzats.
Un primer pas per ajudar en la seva projecció professional a aquests grups emergents que han pogut exhibir aquestes complicitats audiovisuals als escenaris del Festival, abans de la realització dels concerts programats.
AltaveuEmergent, Projeccions audiovisuals 20 minutos abans dels concerts programats a tots els escenaris

Una iniciativa de CULTURA F amb la col.laboració de MUSICLAB


Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>