Jornada Musiclab CO

6 de juliol 2010 – Citilab-Cornellà

Jornada Musiclab CO

La producció i difusió de continguts musicals de Codi Obert representa una gran oportunitat per a construir un espai de coneixement col·lectiu, tant per al propis músics com per aquells agents de la indústria i segells independents que decideixen formar part d’una xarxa de co-participació cultural
Aquest és el model que la comunitat musical oberta Musiclab CO ha començat a explorar recentment amb sessions pedagògiques interactives i audicions experimentals que demostren amb experiències directes les possibilitats que ens ofereixen els nous mitjans digitals, combinats amb la potència comunicativa del social mèdia. Ara volem compartir amb vosaltres aquest coneixement, generat com a projecte del centre d’innovació social i digital Citilab, amb un conjunt de conferències dinàmiques que ofereixen una visió molt propera a la realitat de l’impacte que estan tenint aquests canvis en el món de la música.



Paral·lelament, tindreu ocasió d’entrar en contacte amb aquestes tecnologies participant en diversos tallers pràctics sobre streaming, xarxes socials o creació de videoclips.
En aquests nous entorns d’aprenentatge, participar i aportar experiències és part fonamental del procés. Per aquesta raó volem convidar-vos a venir el proper 6 de juliol al Citilab, no ja com a assistents, sinó com a part activa de la comunitat Musiclab CO. El debat segueix obert.

Programa Musiclab CO

Tallers tecnològics

Xarxes socials (de 16 a 17h)

Gestió combinada i tècniques de comunicació amb nous canals 2.0: MySpace,Facebook, Twitter

Streaming (de 16 a 17h)

Cóm retransmetre en directe amb qualitat audiovisual i processos de realització “en calent”

Videoclip (de 10 a 14h)

Co-realització de videoclips amb les formacions dels centres col·laboradors Musiclab


Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>