Primera Audició Musical. Alejandro Martínez canta a Gil de Biedma

21 de maig de 2010 de 19 a 20 hores: Alejandro Martínez canta a Gil de Biedma

La relació de la poesia i la música no és un secret per a ningú, tenim moltes peces musicals al nostre subconscient que relacionen melodies i poemes. Però si ens diguessin que hem de posar música i interpretar l’obra d’un poeta reconegut potser no sabríem ni per on començar.


Un cantautor ens presenta el seu treball poètic/musical amb texts i poemes cedits per la família de Jaime Gil de Biedma (Barcelona 1929-1990), un dels millors exponents de la Generació dels 50’, cantats i arranjats per a Alejandro Martínez, primer treball discogràfic íntegrament dedicat a l’obra poètica de l’il·lustre Gil de Biedma.

L’artista ens interpretarà peces de l’espectacle enregistrat en dvd a l’actuació del Festival BARNASANTS d’enguany, produït amb l’associació Cultura F, i ens mostrarà les claus per a apropar-se a musicar i adaptar textos poètics amb el material d’un dels poetes més importants de la Barcelona del segle XX.

Podrem seguir la sessió en directe des de les seus dels centres col·laboradors amb possibilitat de interactuar amb l’artista o via streaming on des del chat podrem preguntar a l’artista les seves motivacions, recursos, experiències…


Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>